Tamás esztétikus mosolya teljes szájrendezéssel

Az 50-es éveiben járó férfipáciens ügyelt az egészségére és a jó megjelenésre egyaránt. Idővel feltűnt számára, hogy fogainak csücske töredezett, illetve egy-egy foga hosszában is eltört. Ezzel a helyzettel kereste meg Dr. Renner Ferenc rendelését.

A kiindulási képeken látszik, hogy a fogkopások következtében egy érdekes, csúcsos fogívvonal alakult ki az alsó állcsonton, láthatóak voltak a foghiányok, illetve a kopások következtében a korábbi mélyharapása még kedvezőtlenebb lett. A hosszában eltört fogakról is kiderült, nem menthetőek.

Dr. Renner Ferenc bemérte a páciens optimális harapását a K7 rendszerrel, majd erre a pozícióra készült egy fogászati sínt, amit 30 napig viselt Tamás.

A megemelt, helyreállított harapási magasság esztétikailag és funkcionálisan is kedvező volt, így erre a pozícióra készültek el a fémmentes fogpótlásokat. Ezzel egy kiemelkedő esztétikát kapott a páciens, továbbá megelőztük az esetlegesen kialakuló testi tüneteket, amik a nem megfelelő állkapocsízületi pozíció következtében kialakulhatnak.

Tamás nagyon elégedett volt az új mosolyával, ami jó megjelenésének fontos része lett. Megnyugtatta őt, hogy testi egészségéért is tenni tudott, és így megelőzhetett számos kellemetlen tünetet.

Betöltés...