További információ a neuromuszkuláris fogászatról

A tökéletes mosoly specialistája

Dr. Renner Ferenc fogászat Több, mint két évtizedes szakmai karrierem építését két alapérték vezérelte és határozza meg most is:
  • tökéletesség a feladataim elvégzésében, amelyhez szükséges a teljes felkészültség, a rendelkezésre álló legjobb eszközök és körülmények biztosítása,
  • megszállottság a szakmai újdonságok felfedezése és alkalmazása iránt, ezért mindent megteszek, hogy folyamatosan a szakma élvonalához tartozzak

A fogászati implantáció és a szájsebészet már a fogorvosi tanulmányaim alatt az érdeklődésem középpontjába került és megszállottan készültem, hogy e szakma specialistává váljak. Már az egyetemi tudományos diákköri munkám témája is a fogászati implantológia volt.
A nemzetközi protokollnak megfelelően a fej-nyak sebészethez szükséges az általános orvosi végzettség is. Így már a fogorvosi tanulmányaimmal párhuzamosan tanultam az Általános Orvosi Karon is. Az általános orvossá avatásom előtt már megszereztem a fog- és szájbetegségek szakvizsgát, majd a második diploma után a szájsebész szakvizsgát is.
Szakmai kívácsiságomat a napi szakmai kihívások megoldása mellett speciális szakmai kurzusokon, továbbképzéseken, illetve konferenciákon szerzett új ismeretekkel igyekszem kielégíteni.
Erőfeszítéseim számomra akkor térülnek meg, amikor Ön - a kezelés befejeztével - hibátlan mosollyal, egészségesen és elégedetten távozik a rendelőmből.

Betöltés...